21.4 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Miss Venezuela 2023 a murit la doar 26 de ani. Ariana Viera a adormit în timp ce conducea

Must Read

Miss Venezuela 2023 s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani, după ce a adormit la volan. Ariana Viera a intrat cu mașina în autoturismul din fața ei, iar medicii au resuscitat-o de două ori, însă din păcate, au fost nevoiți să declare decesul.

Ariana Viera deținea titlul de Miss Venezuela și urma să reprezinte țara la Miss World, dar și Miss America Latină anul acesta. Modelul avea o carieră de succes la vârsta de 26 de ani și avea un program încărcat.

Ariana Viera a murit la 26 de ani, după ce a adormit la volan

Tânăra s-a stins din viață în timp ce conducea, iar medicii au resuscitat-o de două ori, însă aceasta a murit în drum spre spital. Ariana Viera și-ar fi prezis moartea în urmă cu câteva luni, asta pentru că a postat pe pagina ei de Instagram un filmuleț cu o descriere tranșantă.

Familia ei este distrusă de durere

Familia, dar și prietenii apropiați sunt distruși de durere, iar aceștia și-au exprimat gândurile pe rețelele de socializare. Tatăl ei nu a putut ajunge la înmormântare, asta pentru că trebuia să obțină o viză care a fost eliberată cu o zi mai târziu. Mama modelului este distrusă de durere și a mărturisit că fiica ei a făcut un atac de cord.

„Au resuscitat-o și apoi a făcut un atac de cord. Au reînviat-o, dar a murit când au dus-o la spital pentru îngrijirea traumelor. Fata mea a adormit, era obosită”, a mărturisit mama ei.