21.4 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Cătălin Bordea i-a iertat pe Livia și Spike la final de an: „Chiar le doresc să rămână împreună până la adânci bătrâneți”

Must Read

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și prietenul bun al comediantului, Spike, nu mai au nicio reținere în a se afișa în public ca un cuplu. După trădarea la care a fost supus Bordea, acum comediantul încearcă să-și revină și să-și ducă viața mai departe.

Cătălin Bordea a avut un an excepțional pe plan profesional, dar nu la fel putem spune și despre latura personală. Livia și Spike l-au dezamăgit crunt pe acesta și nu vrea să mai audă de niciunul din ei. Acum, Livia și Spike se plimbă nestingheriți prin oraș, ținându-se de mână, și pozează într-un cuplu fericit. Cei doi au fost recent la o sesiune de shopping în mall și s-au bucurat unul de compania celuilalt.

„Chiar le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni. Până la adânci bătrânețe. De aici înainte, dacă vrei să fii prietenul meu, trebuie să semnezi un contract. Măcar dacă-mi fac ceva, să primesc și eu niște despăgubiri, ceva în schimb. Nu se poate așa, fără nicio obligație. Și eu semnez, nu doar ei. Clar că nici nu o să le facem cunoștință cu soțiile sau iubitele. Poate după ani de zile. Ele cu ele, noi cu noi”, a spus Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu câteva zile înainte de intrarea în noul an, comediantul și-a făcut un nou tatuaj, pe lângă cele peste 40 pe care le are deja. „După al 28-lea, nu mai socotești. Am multe, peste 40 cred,. Îmi fac aproape lunar. Recent, am vrut o bufniță pe gât”.

Ce face Cătălin Bordea de Revelion

Comediantul a spus că nu va urca pe scenă de Anul Nou, ci se va ocupa de organizarea unui eveniment.

„Pentru prima oară, am organizat Revelionul la club, cu bilete și s-au dat toate, e sold-out. O să fiu acolo să supervizez, mai mult cu treabă. O să mă ocup exact ca un manager de club. Va fi un program mai divers. Eu nu urc pe scenă, o să mă întrețin cu toată lumea.

Altfel, filmul din cinematograf merge peste așteptări de bine. Cred că termin cartea undeva la sfârșitul lui ianuarie. E vorba despre povestiri din copilărie. Următoarea va fi despre prezentul de acum. Dar stai să ajungă autorul la un final. Să nu stau așa, cu pagini goale. Să vină personajele să mă viziteze, să am coșmaruri noaptea. De pe 24 ianuarie, începem filmările la următorul sezon de iUmor, apoi turneele în toată Europa. Și-n toată țara. Și pregătesc și celălalt Special. La final tragem linie, vedem ce avem în plus, în minus, cine a furat la sentimente”, a spus el.