12.1 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

„Eu nu am școală. Nu am făcut nici școală de artă populară, nu am făcut nimic. Cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți.” Mioara Velicu, dezvăluiri emoționante despre cariera sa muzicală

Must Read

Mioara Velicu a vorbit cu emoție despre cariera sa muzicală și despre copilăria la sat.

Mioara Velicu, în vârstă de 79 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista are o carieră longevivă în industria populară, reușind de-a lungul timpului să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical. Cu o voce de aur, artista este iubită și apreciată de public pentru cântecele sale, fiind solicitată adesea în cadrul evenimentelor private.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Mioara Velicu nu are studii în domeniul muzicii.

Ce studii are Mioara Velicu

Invitată în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu, artista a vorbit despre înclinația sa artistică și despre cariera sa muzicală.

Mioara Velicu a dezvăluit că, în ciuda faptului că nu are studii în domeniu, cântă cu drag și pasiune, iar asta o face să ajungă la inimile oamenilor.
„ Eu nu am școală. Nu am făcut nici școală de artă populară, nu am făcut nimic. Nici liceu, nici nimic. Eu am un liceu agricol. Eu nu-mi dau seama. Eu fac totul pentru că îmi e drag ceea ce fac.

Eu nu mă duc la o petrecere privată să întreb întâi câți bani îmi dau .”, a declarat Mioara Velicu.

Mioara Velicu, copilărie autentică la sat

Interpreta de muzică populară a vorbit și despre copilăria sa, mărturisind că, în ciuda lipsurilor financiare, a avut parte de o familie iubitoare și de părinți care i-au format cei 7 ani de acasă.

„ Eu stau numai la țară vara. Din primăvară până în toamnă. Și motivație sufletească, și faptul că am tot ce-mi trebuie în grădină. Mănânc bio. Mă simt extraordinar de bine. Acolo mă încarc cu energie. Acolo e locul unde m-am născut, unde am trăit cu frații mei, cu părinții mei. Totdeauna am zis că cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți. Părinții mei au fost modești financiar, dar cu un suflet mare și cu credință în Dumnezeu.

Am avut ce învăța de la ei .”, a spus Mioara Velicu.