20.3 C
Iași
vineri, mai 10, 2024

Fiul unui scotian, aflat in armata, ii scrie tatalui sau:– Am cunoscut o fata frumoasa, vreau sa ma insor cu ea, trimite-mi doua lire

Must Read

Fiul unui scotian, aflat in armata, ii scrie tatalui sau:

– Am cunoscut o fata frumoasa, vreau sa ma insor cu ea, trimite-mi doua lire ca sa-mi fac o fotografie cu ea, sa ti-o trimit ca sa stii si tu cum arata.

La cateva zile, tatal ii trimite o lira, cu urmatoarea scrisoare:
– Trimite-mi poza fetei, pe tine te cunosc.

Studenţii aveau examen, dar, nemergând la cursuri nici măcar nu-şi cunoşteau profa. Un grup de studenţi aşteptau şi ei… Vine o tipă faină cu un şal în jurul gâtului, iar unul din studenţi zice :

– Iată vine un sol de pace c-o năframă-n vârf de băţ. Şi toţi se prăpădesc de râs.

Se uită tipa atent la ei şi intră în sală.

Studentul în faptă :- Waw ! Am pus-o ! E profa. Sigur mă pică. Dar îşi încearcă totuşi norocul şi intră în sală. Când să tragă biletu’ cu subiectu’, profa întreabă :

– Tu eşti Mircea ?

– Eu sunt doamnă. Dau acum sau vin la toamnă ?!😛

Vineri seara într-un cuib de berze. Apar pe rând Barza, Bărzoiul. Barza, obosită, terminată, nervoasă, cu vocea tremurândă:

– Vai, vai, ce zi cumplită, am livrat zeci de copii azi, numai la familii de ţigani, mizerie, murdărie, m-au înjurat, m-au bătut, uite am pierdut şi telenovelele de la televizor!… Nu mai pot!

Bărzoiul, dimpotrivă, vesel şi bine dispus:

– Eheee, eu am livrat azi doar copii de avocaţi, de patroni, m-au cinstit, o băuturică, o măslină, să tot am zile de lucru ca azi! Da’ puştiu’, Bărzăunele, unde umblă?

Tocmai atunci intră şi Bărzăunele.

– Unde-ai fost, mă?

– Păi la joacă. Am băgat spaima în nişte studenţi prin campusul studenţesc.😛