20.5 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Dosar penal pentru Florin Salam. Ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel din București în ziua de Anul Nou

Must Read

Polițiștii bucureșteni sunt pe urmele lui Florin Salam, după ce cântărețul de manele a fost reclamat de o tânără că ar fi agresat-o în ziua de Anul Nou.

Incidentul s-ar fi petrecut într-o cameră de hotel.

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale de la Secția 1 din Capitală încearcă să dea de urma lui Florin Salam, manelistul fiind vizat de un denunț penal făcut în urmă cu mai bine de o săptămână de o tânără de 24 de ani, pe care manelistul ar fi întâlnit-o chiar în ziua de Anul Nou, într-o cameră de hotel, în buricul Capitalei.

În urma acestei întâlniri, Florin Salam a fost acuzat că ar fi agresat-o pe tânără, iar aceasta a venit la secția de Poliție să depună plângere penală, iar acum ar fi momentul ca Florin Salam să dea explicații.

De altfel, situația lui juridică este cel puțin deocamdată incertă, pentru că ea depinde foarte mult de suferințele pe care le-ar fi provocat tinerei care l-a acuzat de agresiune.

În cea mai fericită situație ar putea fi urmărit penal pentru acuzația de loviri și alte violențe, pentru care riscă între trei luni și doi ani de închisoare.

Însă dacă tânăra dovedește cu acte medico-legale că a suferit răni ce necesită cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale, această acuzație ar putea fi agravată, iar Florin Salam ar risca astfel între șase luni și cinci ani de detenție.

Cel puțin până în momentul de față artistul nu a putut fi contactat pentru a da o reacție la aceste acuzații ce-l vizează.

Rămâne de văzut dacă polițiștii îl vor găsi, pentru că la telefon nu a răspuns. El a fost citat pentru a veni la Poliție pentru audieri.

„La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că în cauză a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la hotelul în care tânăra ar fi fost agresată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Sursa: Pro TV