2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Iarna grea …BRRRR! Cica era un pescar fanatic. Si de fanatic ce era se duce el intr-o zi la pescuit desi era mult sub zero.

Must Read

Iarna grea …BRRRR! Cica era un pescar fanatic. Si de fanatic ce era se duce el intr-o zi la pescuit desi era mult sub zero.

Scoate tarnacopu’ sa dea o copca, dupa care-si arunca sculele in apa. Sta el ce sta si odata aude o voce groasa din spate:

– Aicea nu ieste peste!.

Gagiu’ cand aude isi extrage unditele si se muta mai incolo..tot nu misca. Dupa o vreme, aude iarasi vocea:

Aicea nu se afla peste!.

Gagiu’suparat se muta din nou, sparge gheata si sade.Din nou, in spatele lui, vocea :

– Aicea nu vei gasi peste!

Enervat , pescaru’ se-ntoarce si graieste:

– Da’cine esti tu, ba, de-mi tot sperii norocul ?

– Eu sunt directorul patinoarului!😯😯😯

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Bulă întârzie 10 minute de la școală. Tatăl său îl întreabă de ce a întârziat.– Am ajutat o bătrânică să traverseze strada…– Ooo, bravo, fiule! Uite, pentru că ai dat dovadă de bunătate, fac și eu un gest frumos.

Uite 10 lei și mergi să îți cumperi o înghețată…A doua zi, același scenariu – Bulă întârzie 10 minute și vine împreună cu un coleg. Tatăl îl ia din nou la întrebări.–

Păi, tată – eu împreună cu Gigel am ajutat o bătrânică să traverseze strada…– Foarte frumos. Uite, luați fiecare câte 10 lei să vă cumpărați câte o înghețată…A treia zi, Bulă întârzie 40 de minute.

Luat la întrebări, îi spune tatălui același răspuns:– Am ajutat o bătrânică să traverseze strada…– Bine, înțeleg că ai ajutat-o, dar 40 de minute ???– Păi, dacă ea nu vroia să traverseze…