5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Scandalul Eva Maruta ia proportii incredibile: ”Mi-e rusine ca-s romanca”

Must Read

Eva Maruta, copila in varsta de 8 ani a cuplului Andra – Catalin Maruta, a devenit protagonista in cel mai recent film lansat pe piata la inceputul anului 2024 si care deja se afla in topul incasarilor din cinematografele romanesti.

Pelicula intitulata „Tati Part-Time” ii aduce pe ecran pe Eva Maruta si actorul Alex Bogdan.

Aceasta comedie a fost regizata de BRomania (Matei Dima) si Letitia Rosculet. Lansarea productiei a avut loc in toate cinematografele din tara la inceputul anului, pe data de 2 ianuarie, si exploreaza dinamica relatiei dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan

Sunt doar cateva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie in industrie prin niste roluri memorabile. Publicul i a adulat, i a iubit, America a fost mandra de ei.

Generatia de tiktokeri de azi da de pamant cu Eva Maruta pentru ca e fiica lui Catalin si a Andrei. Nu mai conteaza cat talent zace in puiul asta de om.

Uneori mi e rusine ca s romanca, am devenit un popor in care daca nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi sa o omoram cumva”, a scris Mara Banica pe Facebook.