17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Tânara a devenit cunoscută peste noapte

Must Read

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin? După ce Radu Drăgușin s-a transferat la Tottenham, fotbalistul român a atras toate privirile, iar presa internațională i-a dedicat materiale întregi. 

Mai mult decît atât, dincolo de celebritatea românului, presa internațională a pus ochii și pe iubita fundașului central român, Ioana Stan.

”În afara terenului, Drăgușin este sprijinit de iubita lui uluitoare, Ioana. Ea este o arhitectă aspirantă și studiază în București. Atunci când nu face asta, trăiește viața de iubită de fotbalist. Când vine ziua meciului, o veți găsi susținându-și iubitul din tribune. Brunetă poartă haine de blană de la designeri cunoscuți și se bucură de vacanțe de lux.Următoarea lor escală este Londra, unde ea își va putea duce pasiunea pentru shopping și arhitectură emblematică la alt nivel. Între timp, jocul lui Drăgușin sub comanda lui Postecoglou va continua, fără dubii, să crească”, au scris jurnaliștii de la The Sun.

Cine este Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin. Cei doi sunt împreună de 3 ani

Potrivit detaliilor date de familia fundașului român de la Tottenham, cei doi sunt împreună de aproximativ trei ani și se iubesc la fel de mult ca la începutul relației.

“A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’”, a declarat mama lui Radu Drăgușin pentru cancan.ro.

Sursa foto: Instagram