16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Ce îi cere Andra lui Cătălin Măruță să facă, atunci când intră în casă: „Primul lucru când intri în casă să te uiți la mine. Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta”

Must Read

Andra a ajuns la 37 de ani și recunoaște că are anumite cerințe de la soț. Andra cere de la Cătălin Măruță mai multă atenție și iubire. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că nu îi mai cumpără cadouri soțului, pentru că nu le poartă niciodată.

„Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta.

Eu am fost omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e mai introvertit, de și nu pare. Eu m-am măritat la 22 de ani, dar am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul”, a declarat Andra, citată de ciao.ro.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi…Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit artista.

„Eu nu-i mai cumpăr cadouri, deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine. I-am cumpărat niște ochelari, erau cu Bluetooth. Am sunat la niște prieteni, să-i fac rost. Nu i-a purtat niciodată, măcar de dragul meu. Îi port eu acuma”, a mai declarat Andra.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, bârfiți la restaurant de Andra și Măruță
Înainte de a se așeza la casa lui, Dani Oțil a format un cuplu cu Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai admirate românce. Prezent în cadrul unui podcast, colegul lui Răzvan Simion și-a amintit momentul în care a fost luat în vizor de cuplul Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant alături de Mihaela Rădulescu și alte persoane.

În timp ce vedeta era la baie, a reușit să audă o discuție deranjantă venită din partea Andrei și a soțului ei, în care aceștia se întrebau motivul pentru care Mihaela l-a ales pe Dani, ținând cont de înălțimea lui:

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul „Decebal”, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic.

Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a povestit Dani Oțil, citat de click.ro.

Cum arăta Andra la debutul în lumea muzicală
La vârsta de 14 ani, a debutat în cariera muzicală prin lansarea primului său album. De-a lungul decadelor, a adus în atenția publicului nu mai puțin de 12 albume. Succesul său s-a concretizat prin vânzări remarcabile, culminând cu obținerea Discului de Platină și Discului de Diamant în 2007.

La începutul carierei sale, Andra afișa cu totul alt look față de cel pe care-l prezintă astăzi publicului. Avea părul lung și roșcat și purta haine în tonuri vii. Acum, ea a ales să poarte o coafură mai elegantă și un păr mai scurt. Cât despre ținute, nu mai este adepta blugilor și nici a tricourilor cu paiete sau diferite imprimeuri, scrie tvmania.ro.

Andra vorbește cu drag despre debutul ei muzical ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu evoluția sa.

„Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut.

De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc.

În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă.

Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane”, declara Andra, conform Ego.ro.