10.3 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Liliana Ștefan s-a reinventat total după despărțirea de Dan Bittman: „Nu mă mai recunosc copiii acasă”. Cum arată acum

Must Read

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în 2016, dar sunt legați pe viață de cei trei copii minunați pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Fiecare dintre ei a pornit pe drumuri diferite, însă. În timp ce Bittman a rămas fidel muzicii, textiera Liliana Ștefan a trecut, în ultima vreme, prin evidente schimbări fizice și profesionale.

Liliana Ștefan este foarte ocupată în ultima vreme căci, pe lângă noua ei profesie, cea de psiholog și terapeut, ea a revenit la o dragoste mai veche, dar mereu puternică. Nu, nu este vorba despre Dan Bittman, fostul ei partener, ci despre Cutiuța Muzicală, proiectul artistic care a consacrat-o și care a făcut atâția copii fericiți. De această dată, Liliana Ștefan a pus în scenă „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, un spectacol de muzică, dans și actorie, dedicat celor mici. Premiera a avut loc pe 28 mai, la Teatrul Muzical Ambasadorii, din București, și a fost un succes.

Cu ceva timp înainte de această mare premieră, Liliana Ștefan și-a schimbat radical look-ul și a devenit din ce în ce mai blondă. S-a tuns mai scurt și și-a făcut și șuvițe. Chiar ea a fost surprinsă de această schimbare, care a întinerit-o mult, și a scris, cu umor, pe Instastory: „Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă” (foto în galerie). Liliana Ștefan are 54 de ani și a fost mereu o prezență naturală, discretă și feminină. Pe perioada relației cu Bittman a fost brunetă și cu părul mai lung, așa că transformarea este evidentă.

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit în 2016

Dan Bittman și Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți, s-au despărțit în 2016, însă solistul a recunoscut asta abia în 2020, invitat fiind în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. ”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună.

A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei băieți mari, fiecare cu pasiunea și talentul lui. Alexandru (24 de ani) este atras de muzică, a fost DJ, iar acum produce pentru diverși artiști. Patrick (19 ani) este student în Olanda, iar mezinul Marc (16 ani) este încă la liceu.

Liliana Ștefan s-a reinventat și din punct de vedere profesional

Iată cum se descrie Liliana Ștefan pe site-ul ei profesional. „Bine v-am găsit! Sunt Liliana Ștefan, terapeut și psiholog în formare. Am studiat tehnici de terapie energetică și corporală (reflexoterapie, presopunctură, masaj medical, terapie Bowen integrativ, Acces Bars, Floral Bach) cu profesori și maeștrii înțelepți și dedicați din Romania și străinătate, care m-au îndrumat pe această cale a vindecării. De asemenea, mi-am completat cunoștințele cu metode de intervenție în plan mental, Programare Neuro-Lingvistică, precum și din sfera somatică, imuno-endocrinologică.

Din experiența personală am constatat că efectul terapiilor este uimitor atunci când sunt combinate cu atenție în așa fel încât tu să poți beneficia de potențialul terapeutic maxim pe care pot să ți-l ofer.

Am dezvoltat un concept personalizat de terapie holistică din dorința de a fi de folos celor ce caută răspunsuri și dincolo de limitele cunoscute ale ființei”.