9.3 C
Iași
joi, mai 2, 2024

– De ce ai intarziat azi la munca ? Sefu catre un angajat :– Pai, nu ati zis sa citesc ziaru acasa ?

Must Read

Sefu’ catre un angajat 

– De ce ai intarziat azi la munca ? 

– Pai, nu ati zis sa citesc ziaru acasa ?

– De parca nu e destul ca intarzii la munca, faci totul atat de incet, scrii incet, vorbesti incet, te misti incet, faci ceva repede ?

– Da sefu, obosesc repede !

– Ce faceti de 1 decembrie ?

Pai e criza sefu, nu facem nimic.

– Bun, atunci iti reamintesc ca azi nu e 1 decembrie.

– Da sefu nu-mi dati o marire de salar ca sa pot distra si eu de 1 decembrie, ca si asa nu corespunde salarul cu munca prestata.

– Ai dreptate, dar nu puteam sa te las sa mori de foame.😦😦😦

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Toate femeile sunt geloase sau îngrijorate, la un moment dat în viață, că iubitul sau soțul nu ar fi tocmai ușă de biserică. Așa începe și povestea unei femei care a vrut să-i facă soțului ei testul suprem.

Tânăra i-a scris o scrisoare în care i-a spus că s-a săturat de el și că l-a părăsit, a lăsat-o la vedere, apoi s-a ascuns sub patul din dormitor. Bărbatul a ajuns acasă, a citit scrisoarea, a scris ceva, apoi a început să cânte și să danseze.

Și-a luat telefonul și a sunat pe cineva.“Bună, iubito, tocmai îmi schimb hainele și vin la tine. Cât despre proasta cealaltă, s-a prins în sfârșit că îmi băteam joc de ea și a plecat. Am făcut o greșeala imensă când m-am însurat cu ea. Îmi doresc să te fi întâlnit mai devreme.

Ne vedem în curând, iubito!”, a spus soțul femeii, apoi a părăsit camera.Plângând, femeia a ieșit din ascunzătoare și a citit ce i-a scris soțul ei: “Ți se vedeau picioarele, idioato. Mă duc după pâine”…😦

Pe o bancă o mămică alăpta când la un moment dat lângă a se aşează un tip care se uită lung. Dupa o vreme o întreabă:– Mă laşi şi pe mine să iau o gură?–

Vai nesimţitule, cum ţi-a trecut aşa ceva prin cap?– Îţi dau o sută de lei dacă mă laşi.Se gândeşte fata că nu are nimic de pierdut şi îi dă.

După ce suge tipul de câteva ori, fata se încinge şi-l întreabă cu subînţeles:– Auzi, altceva nu vrei?– Ba da, aş vrea, n-ai un colţ de pâine?😛