19.3 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

La 48 de ani, Georgiana Văcaru are 10 băieți și 10 fete. Ireal câți urmași are femeia cu cei mai mulți copii din lume

Must Read

Georgiana Văcaru, în vârstă de 48 de ani, este mama cu cei mai mulți copii din România, având la activ 20 de nașteri și o dorință de a-și mări și mai mult familia.

Originară din comuna Stoenești, județul Argeș, Georgiana a adus pe lume 10 fete și 10 băieți, întemeind astfel una dintre cele mai numeroase familii din țara noastră.

În ultimii 20 de ani, Georgiana a fost pregnant în fiecare an, reușind să alcătuiască o familie impresionantă formată din 20 de copii. Aceștia locuiesc împreună cu părinții lor într-o casă cu opt camere, care, în ciuda mărimii, a devenit neîncăpătoare în timp.

Pentru a rezolva problema spațiului, părinții au amenajat camerele copiilor cu paturi suprapuse.
Deși a adus pe lume 20 de copii, Georgiana nu pare să fie gata să se oprească.

Femeia de 48 de ani iubește maternitatea și speră să aibă și mai mulți copii. De asemenea, medicii confirmă că starea ei de sănătate este bună și că nu ar trebui să întâmpine complicații în viitoarele sarcini.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.

Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei.

Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a declarat Georgiana Văcaru.
Cel mai mare dintre copiii Georgianei are 25 de ani și, până acum, cinci dintre copii au ales să își părăsească casa părintească și să își croiască propriul drum în viață.

Familia se întreține preponderent din alocațiile copiilor, dar și din banii pe care tatăl lor îi câștigă muncind în străinătate de două ori pe an.
Familia Văcaru este, fără îndoială, una dintre cele mai numeroase din România, iar Georgiana este în topul mamelor eroine din lume.

Cei 20 de copii ai Georgianei sunt Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa. În ciuda dificultăților, Georgiana Văcaru și familia sa reprezintă un exemplu de solidaritate și devotament.