14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi jurați la MasterChef! Cei trei chefi revin la PRO TV!

Must Read

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi jurați la MasterChef! Cei trei chefi revin la PRO TV!

Anunțul a fost făcut de Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV. ”Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus acesta.

Cei trei chefi revin la PRO TV: ”Este ca prima dragoste”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt încântați de faptul că au revenit la show-ul culinar care i-a consacrat în lumea televiziunii, aceștia comparând întoarcerea la Pro TV cu prima dragoste, care nu se uită niciodată.

”Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu, unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a spus chef Sorin Bontea.

”MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a declarat chef Florin Dumitrescu.