26.4 C
Iași
vineri, mai 3, 2024

Andra si viata personala: dezvaluiri picante din intimitatea artistei!

Must Read

Andra este una dintre cele mai indragite artiste 

Andra si viata personala: dezvaluiri picante din intimitatea artistei!

Andra este una dintre cele mai indragite artiste din Romania, cu o cariera impresionanta in muzica. Cu toate acestea, despre viata personala a artistei se cunoaste foarte putin. Cu cine s-a iubit, cum a fost prima ei relatie, cati baieti au fost langa ea inainte de a se casatori? Acestea sunt intrebarile care si-au pus oamenii de mult timp, iar acum au primit raspuns.

Andra a reusit sa isi construiasca o cariera in muzica de la o varsta frageda si sa se mentina in varf ca nimeni altcineva. Cu toate acestea, viata personala a artistei a fost mereu un subiect tabu. Astazi, vom afla dezvaluiri picante din intimitatea Andrei si cu cine s-a iubit artista inainte de a se casatori.

Andra si primul iubit, Dragoş Caploiu

Primul iubit al Andrei a fost Dragoş Caploiu, membru al fostei trupe Groove. Cei doi au fost impreuna timp de doi ani si jumatate, insa povestea lor de dragoste s-a incheiat cu o saptamana inainte de Cerbul de Aur din septembrie 2005. Desi nu au ramas prieteni, fostul iubit al Andrei i-a trimis un mesaj in ziua festivalului, inainte ca aceasta sa urce pe scena, urandu-i succes.

Desi Andrei iubea foarte mult pe Dragoş Caploiu, cei doi au decis sa isi urmeze drumurile separate, iar artista a recunoscut ca a fost foarte afectata de despartire. Insa, nu a fost vorba de infidelitate sau de vreun alt motiv intemeiat, pur si simplu, nu a fost sa fie.

Andra si celelalte relatii dinainte de casatorie

Inainte de a se casatori, Andra a mai avut doua relatii, pe care le-a dezvaluit intr-un interviu. Artista a recunoscut ca era rusinoasa si ca nu facea niciodata primul pas, desi stia ca baietii din jurul ei o plateau.

Desi nu s-au aflat prea multe detalii despre aceste relatii, se stie ca Andra a avut o viata amoroasa activa inainte de a se intalni cu cel care i-a devenit sot si alaturi de care are doi copii.

Andra si viata de familie

Dupa ce si-a intemeiat o familie, Andra a reusit sa isi continue cariera in muzica si sa fie o mama devotata pentru cei doi copii ai sai, David si Eva. Artista a declarat ca familia este cea mai importanta pentru ea si ca isi face timp pentru a fi alaturi de cei dragi.

In concluzie, Andra a avut o viata amoroasa activa inainte de a se casatori, iar acum este o artist de succes si o mama devotata pentru copiii sai. Cu toate acestea, viata personala a artistei ramane un mister pentru cei mai multi dintre fani.