23.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Negruțu’ necăjit care dârdâia în ploaie la Unirii, poveste cu final fericit. Un bucureștean l-a zărit, a dat de veste pe net și-a ajuns la stăpâna care-l căuta de o lună

Must Read

Povestea lui Negruțu’ cel necăjit are un final fericit. Este vorba despre un cățel, trist și plouat, care tremura în centrul Bucureștiului, la Unirii. E taman un cățel pe care stăpâna lui l-a căutat vreo lună.

Negruțu’ necăjit și povestea sa cu final fericit

O poză cu un cățel zgribulit, publicată în comunitatea „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România”, ai cărei membri se implică impresionant atunci când vine vorba de un animăluț pierdut.

Blănosul a fost pozat la Unirii, în capătul scărilor de la ieșirea din metrou. Stă cuminte în frig și ploaie, cu o privire tristă. Postarea publicată pe rețeaua de socializare a stârnit câteva reacții. Prin urmare, Negruțu’ a reușit să impresioneze câțiva membrii din comunitate.

În imagine, cățelușul negru pare a fi singura ființă care stă afară, pe așa vreme câinoasp. În imagine nu se mai vede nici vreun om și nici vreun animăluț.

Membrii grupului nu au întârziat să scrie comentarii la postare și, curând, apare cea mai bună veste: stăpâna a fost găsită și îl va recupera. Stăpână care îl cauta de o lună. Se pare că Negruțu’ a fost microcipat în Olt, în urmă cu doi ani.

Update. Stăpâna a fost găsită! Îl caută de o lună. Îl va recupera mâine dimineață. Microcipat în Olt.

Ce putem face cu un animăluț rătăcit?

Destul de des se întămplă să găsim animăluțe rătăcite pe străzile Capitalei. Oamenii care găsesc animale ce par a fi rătăcite le pot duce la un cabinet veterinar pentru verificarea microcipiului. Acest serviciu este gratuit.

În cazul în care patrupezii sunt înregistrați în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS), medicul va putea să contacteze stăpânul și să îl informeze că animăluțul său a fost găsit.