14.2 C
Iași
luni, mai 27, 2024

Motivul pentru care o fetiță de 12 ani colecționează paltoane

Must Read

Makenna este o fetiță de 12 ani cu o inimă foarte mare. În loc să petreacă timp cu prietenele sale prin parc sau prin magazine, ea se plimbă prin cartier cu un căruț roșu pentru o cauză incredibilă.

Chiar acum câteva luni, a văzut la știri un reportaj despre oamenii străzii și condițiile mizere în care sunt nevoiți să supraviețuiască de pe o zi pe alta, mai ales în lunile de iarnă. A fost mișcată de soarta celor mai puțin norocoși decât ea și a luat decizia de a-i ajuta după puterile sale. Așa s-a născut micuța așa-zisă companie „Paltoanele Makennei pentru o cauză nobilă”. Fata s-a plimbat prin cartier, a bătut la toate ușile și a cerut haine groase, pe care ceilalți nu le mai foloseau, pentru a le oferi săracilor.

„Mi-a spus că nimeni nu ar trebui să meargă la culcare înfrigurat și nimeni nu ar trebui să doarmă pe podeaua rece în timpul iernii”, a declarat mama Makennei.

Orice colectează Mekenna merge la Misiunea de Salvare Pasărea Pheonix și până acum a primit peste 250 de haine, pe care plănuiește să le împartă săracilor pe 12 decembrie.

Iată declarația fetiței atunci când a fost întrebată de ce face asta: „Vreau să schimb ceva în comunitate. Nu vreau doar să stau cu mâna în sân și să privesc. Noi putem să schimbăm ceva, chiar dacă suntem mici.”