14.6 C
Iași
joi, aprilie 25, 2024

Aventuri in Dubai ! Vezi ce pateste soferul acestui Lamborghini Aventador!

Must Read

 

 Dubaiul este deja cunoscut pentru luxul si opulenta pe care o vezi la orice colt de strada sau in orice loc intri. Dar dupa cum prea bine stim nici masinilie care circula zilnic pe acolo nu se lasa mai prejos, unele dintre ele ajungand la sume de sute de mii sau chiar milioane de euro.

  Si cum opulenta este in floare si numarul celor care vor sa impresioneze este la fel. Asa a facut si acest tanar care era la volanul unui Lamborghini Aventador. Barbatul se pare ca se intrecea prin oras cu un priten, care la randul sau nu era mai prejos si conducea un Ferrari.

  La un moment dat acestia se opresc la semafor dar tanarul din Lamborghini dorind sa iasa cat mai mult in evidenta si sa fie doar el in centru atentiei incepe sa tureze masina. Doar ca prostia se plateste si se plateste destul de scump. Tinand masina turata foarte mult una dintre scanteile care au iesit din toba de esapament a sarit pe masina, iar de la aceasta a mai fost doar un pas pana cand toata masina sa fie cuprinsa de flacari.

  Când vrei să epatezi cu orice preț ai mari șanse să treci în zona prostiei. Cam așa s-a întâmplat și cu șoferul acestui Lamborghini Aventador. A vrut să demonstreze că poate, dar la final s-a prins cu mâinile de cap.