17.4 C
Iași
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Cel mai frumos film despre Romania va fi prezentat la Budapesta

Must Read

Acest film despre Romania este printre cele mai frumoase materiale promotionale de turism pe care le are tara noastra. Desi avem multe frumuseti naturale din cauza managementului prost nu ajungem sa le promovam. Desi suntem o tara estica suntem tourist friendly si trebuie sa lucram mai mult pe partea de publicitate si in a atrage turistii. Potential avem doar trebuie sa lucram la partea de infrastructura si popularitate. Romania este o tara cu un relief incredibil de frumos si variat cu traditii vechi si frumoase care difera de la o regiune la alta. Toate aceste diferente sunt foarte interesante pentru turistii straini care vin aici de multe ori pentru a fi uimiti de unicitatea locului. Facand parte din Europa de est multi ajung aici cu idei preconcepute si din fericire pleaca cu o impresie mult mai buna decat cea cu care au venit. Romania poate fi una dintre cele mai dezvoltate tari la nivel turistic din est insa pentru asta trebuie sa stim sa ne pune in valoare traditiile, obiceiurile si frumusetea cadrului natural.

Acest film despre Romania este doar unul dintre multe alte proiecte menite sa atraga atentia asupra acestei tari despre care nu se stiu multe lucruri. Multi turisti care ajung pe plaiurile noastre, vin atrasi de cateva concepte precum muntii Carpati sau celebrul mit al lui Dracula insa o data ajunsi aici realizeaza ca aceasta tara are mult mai mult de oferit. Cel mai frumos film despre Romania se intituleaza „Wild Carpathia 2 From the Mountains to the sea si va fi prezentat pe 11 februarie la ora 6 seara la Centrul cultural Roman din capitala Ungariei. Prima parte a acestui documentar a fost prezentata tot la Centrul cultural roman din Budapesta la inceputul lui 2013. Acesta a avut parte de aplauzele unui public numeros, sustine Realitatea.net

Almod films si organizatia britanica European Nature Trust in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism si Travel Channel au realizat partea a doua a acestui documentar. Wild Carpathia a fost prezentat publicului pe 5 iunie 2013 la BAFTA in Marea Britanie. La televizor, filmul a rulat pe 2 septembrie pe Travel Channel.