20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

Cum se simte Adela Popescu după naștere. Deja se gândește la o altă sarcină: „Ne mai trebuie o pereche de gemeni!”

Must Read

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Celebra prezentatoare TV a devenit mamă de băiat pentru a treia oară și este în culmea fericirii. Deși a născut de doar câteva ore, se gândește deja să mai facă doi copii, respectiv gemeni.

Adela se recuperează rapid
Adela Popescu a devenit din nou mămică de băiat. Frumoasa prezentatoare TV este în culmea fericirii de când a venit pe lume noul membru al familiei și a împărtășit bucuria ei și cu ceilalți, postând imagini pe rețelele de socializare imediat după ce a avut loc marele eveniment.

Chiar dacă a născut natural și nașterea a fost una destul de grea, Adela Popescu s-a recuperat rapid. Este deja a treia sarcină naturală și nu s-a gândit deloc să nască prin cezariană, având în vedere că organismul i-a permis. A avut un travaliu de patru ore și abia atunci a reușit să vină pe lume cel mic.

Adela a avut multe emoții înainte de a naște și nu s-a simțit prea bine, având în vedere că a avut parte de patru ore de agonie. Radu a fost la fel de emoționat, mai ales din cauza faptului că soția lui nu i-a dat niciun semn ore întregi și se temea că s-a întâmplat ceva rău.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni”, a declarat Radu.

Adela mai vrea copii
Deși a trecut doar o zi de le venirea pe lume a celui mic, Adela deja vorbește despre o viitoare sarcină, spunând că își dorește chiar să aibă gemeni, pentru că ei ar fi tot ce le lipsește în acest moment.

Nu se teme să aibă o familie numeroasă, pentru că primește ajutorul de care are nevoie. Îi sunt alături mama, soacra, dar și o bonă care se află în casa lor deja de două săptămâni.

„Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre asta (nr. al patrulea copil). Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți!’, a spus Adela.

Și Radu a mărturisit de mai multe ori că își dorește o familie numeroasă și că speră că va reuși să devină un tată perfect, din ce în ce mai bun după fiecare copi.