30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Angela Similea a ajuns la mila prietenilor. De nouă ani artista locuiește pe la prieteni

Must Read

Interpreta de muzică ușoară, Angela Similea este urmărită de ghinioane. Solista și-a piertdut soțul și a pierdut mai multe imobile din cauza unor datorii la bancă. A decis să își scoată casa la vânzare și acum locuiește pe la prieteni.

Prin ce a trecut Angela Similea după moartea soțului

Artista a avut parte de mai multe evenimente neplăcute în ultimii ani. A încercat să mascheze problemele, dând dovadă de o râbdare și putere pe care puțini o au.

În anul 2014, după moartea politicianului Victor Surdu a scos la vânzare casa în care au locuit. Coșmarul artistei a început în anul 2009 când a acumult foarte multe datorii. Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă, peste 700.00 de euro.

Nu a mai putut sta singură în vila cu 16 dormitoare din comuna Belciugatele. Angela s-a mutat în zona Plevnei, în casa unor prieteni plecați peste hotare. La 1 septembrie Angela a scos casa la vânzare cu un preț de pornire imens. A cerut 750.00 de euro pe vila din satul Matarau, dar a avut ghinion. Interpreta nu a primit oferte de cumpărare și a fost nevoie să scadă din preț.

Angela Similea s-a retras din lumina reflectoarelor

Cum un ghinion nu vine nicioadată singur, în același an a pierdut-o pe mama ei, din cauza unei boli. Tot în același an soțul și fraele artistei au pierit. După aceste întâmplări artista a rărit aparițiile publice. Anul trecut a anunțat că va renunța la muzică.

Rămasă singură artista încearcă să petreacă cât mai mul timp cu fiul și nepoții ei. În fiecare an merge la fiul ei, Sorin Hilgen stabiliți în America. Anul acesta nu a mai putut să meargă peste ocean și s-a refugiat în vizitele la Mănăstirea Samurcărești. De altfel, surse apropiate cântăreţei ne-au declarat că marea ei dorinţă este ca, atunci când Dumnezeu va dori să o ia la El, să fie înmormântată lângă soţul ei, în cimitirul mănăstirii.