25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Averea cheltuită de Cătălin Măruță și Andra pentru a-și duce copiii la „școala bogaților” din Capitală

Must Read

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproape două decenii și au împreună doi copii, pe David (12 ani) și pe Eva (8 ani). Când vine vorba de educația celor mici, vedetele de la PRO TV investesc o mică avere, pentru ca ei să aibă parte de o educație aleasă. 

David și Eva Măruță duc o viață la care mulți copii nici nu îndrăznesc să vizeze. Nu doar că au parte de foarte multă expunere pentru că părinții lor sunt celebri, ci și trăiesc în cele mai bune condiții. Nici la școală situația nu este diferită, dar cheltuiala părinților este una foarte mare.

La ce școală învață Eva și David, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Cei doi învață la Cambrige School of Bucharest, instituție unde numai taxa de înscriere este de 1.150 de euro. Pe lângă această sumă, părinții achită și câte 10.000 de euro, cu titlul de taxă anuală. Suma poate ajunge lejer și la 12.500 de euro. Mai mult atât, la cheltuială intră și uniformele, transportul și cateringul.

Pentru banii pe care îi plătesc Andra și Cătălin Măruță din buzunarele lor, Eva și David beneficiază de asistență academică și de bibliotecă digitală.

Condiții de lux pentru copiii vedetelor de la PRO TV

Din anul 2018, Andra, Cătălin Măruță, David și Eva locuiesc într-o vilă grandioasă din București. Nu mai puțin de un milion de euro ar fi plătit pentru casă. Bonus: ar fi avut chiar banii pentru a plăti cash. Casa lor are piscină, o mulțime de camere și chiar un loc special amenajat, în care prezentatorul de la PRO TV își cheamă invitații la podcastul său.

Nu doar că trăiesc într-o casă modernă și au parte de o educație aleasă, ci primesc și cadouri scumpe și merg în vacanțe de vis. În urmă cu o lună, părinții i-a dus pe Symphony of the Seas, una dintre cele mai exotice nave, cu un preț pe măsură. La finalul lunii august, un sejur de 7 nopți, de exemplu, poate ajunge chiar și la 6.000 de euro pentru doi adulți. Nava de croazieră din clasa Oasis este deținută de Royal Carribean International, aceeași companie care a lansat și Icon of the Seas, cel mai mare vas din lume. Ambarcațiunea a fost construită în anul 2018 pe șantierul naval Chantiers de l’Atlantique din Saint-Nazaire, Franța.