16.3 C
Iași
miercuri, octombrie 4, 2023

Tanara din Iași a murit la doar 26 ani. Tânăra s-ar fi certat cu un băiat înainte

Must Read

Diana, o frumoasă doctoriță din Iași, s-a sinucis după ce a băut antigel. Tânăra s-a stins din viață chiar în mâinile colegilor medici, care nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Diana-Alexandra Saucă, era medic rezident în anul I la Spitalul privat de Oncologie „Victoria” din Iași, și a murit marți, la data de 20 iunie 2023.

Conform Kanal D, tânăra a înghițit intenționat o cantitate mare de antigel, soluție folosită pentru răcirea motorului mașinii. Tânăra a fost găsită inconștientă în apartamentul său. A fost transportată într-o stare extrem de gravă la spital, a intrat în comă și nu și-a mai revenit.

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că o tânără, de 26 de ani a fost adusă la spital în stare de inconștiență.

Ulterior, a fost constatat decesul acesteia. Pe corpul tinerei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat IPJ Iași.

Deși apropiații Dianei au spus că aceasta nu ar fi fost implicată într-o relație amoroasă, în afara certurilor din ziua în care tânăra a decis să își pună capăt zilelor, ar mai fi existat un episod violent, chiar pe holul blocului.

„A aruncat cu flori, ghivece de pe hol într-un băiat. Se certau. După, fata a vrut să plătească pagubele, să strângă, dar femeia de serviciu a spus că face ea”, a menționat portarul.