28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Norbert şi Natalia, cei doi iubiţi care şi-au pierdut viaţa în accidentul de motor din Satu Mare. Tânăra abia îşi sărbătorise majoratul şi începea clasa a 12-a

Must Read

Ei sunt cei doi tineri îndrăgostiţi care au pierit în accidentul grav de motocicletă din Satu Mare. Acum două zile, tânărul de 20 de ani a încetat din viață la spital, iar ieri a fost confirmat și decesul prietenei lui, o fată în vârstă de doar 18 ani. Cei doi au fost grav răniți, după ce motocicleta pe care se aflau s-a izbit de o mașină, sâmbătă după-amiază.

Norbert avea 20 ani şi Natalia 18. Tânăra abia îşi sărbătorise majoratul în luna iulie iar ieri trebuia să fie prima ei zi din clasa a 12-a. Nu a mai apucat să prindă festivitatea. Natalia era elevă la Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare iar anul viitor ar fi trebui să îşu susţină examenul de Bacalaureat, însă destinul i-a fost brusc frânt sâmbătă.

Clasa de la liceul unde învăţa Natalia s-a transformat într-un altar. Colegii de clasă au comemorat-o şi au plâns pierderea tinerei de doar 18 ani, decorându-i banca cu flori şi lumânări.

Cum s-a petrecut gravul accident

Polițiștii din cadrul IPJ Satu Mare au fost alertați că pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, agenții au constatat că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. Împreună acesta, pe motocicletă se mai afla o fată în vârstă de 18 ani. Cei doi au fost transferaţi la spitale diferite pentru îngrijiri, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Cercetările continuă după ce poliţiştii au găsit în rucsacul tânărului o cantitate însemnantă de substanţe interzise precum metanfetamină şi canabis. Există, însă suspiciunea ca băiatul să fi fost cărăuş pentru o reţea de droguri.