31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Câți bani plătește Cristi Borcea pentru școlile și grădinițele private ale copiilor. “Pe fiecare lună am în întreținere peste…”

Must Read

Internauții au devenit extrem de curioși să afle câți bani plătește Cristi Borcea pentru școlile și grădinițele private ale copiilor. Lunar, fostul proprietar al echipei Dinamo retrage sume semnificative de bani din conturile sale pentru a acoperi costurile școlilor și grădinițelor copiilor săi.

Atât el, cât și soția sa actuală, Valentina Pelinel, acordă o mare importanță educației copiilor lor.

Până în prezent, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Patrick și gemenii Melissa și Angelo, care sunt rezultatul căsătoriei sale cu Mihaela Borcea, au atins vârsta majoratului și sunt primii copii ai omului de afaceri. Borcea se implică personal în creșterea copilului și le oferă cele mai bune condiții de trai.

Câți bani plătește Cristi Borcea pentru școlile și grădinițele private ale copiilor

A debutat un nou an școlar, iar copiii celebrităților s-au întors la școală. A fost un moment de bucurie în locuința lui Cristi Borcea, deoarece Milan Borcea a început clasa întâi. Omul de afaceri și-a înscris fiul la o instituție privată de învățământ, unde taxa de școlarizare începe de la 1.145 de euro lunar.

Fostul proprietar al echipei Dinamo se limitează la cheltuieli când vine vorba de copiii săi, deoarece plătește o sumă semnificativă și pentru grădinița gemenelor Indira și Rania. Omul de afaceri scoate din buzunar aproximativ 1.000 de euro lunar pentru a acoperi costurile ambelor fetițe.

Valentina Pelinel a fost alături de copiii săi în prima zi de grădiniță și școală. Aceasta a împărtășit mai multe imagini pe platformele de socializare pentru a-și ține fanii la curent. Ea le-a mărturisit urmăritorilor săi că a fost copleșită de emoții.

„Milan merge la Mark Twain și fetițele la grădinița de pe strada unde locuim, acolo unde a fost și Milan.

Pentru Milan am ales sistemul de studiu bilingv. E important să vorbești engleză și copiii noștri vorbesc bine în limba engleză dar e foarte important să poți comunica corect și în limba română, fapt pentru care am ales sistemul bilingv de studiu pentru copii.

Milan are la școală toate opționalele incluse, el a ales baschet și fotbal. Face deja înot, la Splash Academy, și așteptăm să vedem dacă anul acesta își mai dorește să mai participe la un alt opțional în afară de cele două din cadrul școlii”, a declarat Valentina Pelinel pentru Click.

Cristi Borcea, despre copiii săi

Omul de afaceri a dezvăluit că plătește sume considerabile de bani în fiecare lună pentru a-i susține financiar pentru copiii săi. Cristi Borcea a surprins pe toată lumea atunci când anunțat că întreține 50 de persoane.

„(n.r. Dacă are dușmani în prezent) Păi cine nu e puternic nu are dușmani. (n.r. Dacă îi știe) Nu, și nici nu mă interesează. Nu mai sunt genul să se mai consume pentru energiile altora sau complexitățile altora.  (n.r. Dacă este un bărbat gelos) Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema. Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora.

Nu aș vrea să facă calculele, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanente. Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, spunea Cristi Borcea.

Cristi Borcea plătește lunar sume considerabile pentru școlile și grădinițele private ale copiilor.