Nu o sa va vina sa credeti cu cine s-a imprietenit acest cal

0

Acest cal s-a imprietenit cu unul dintrei cei mai putin probabili amici pe care i-ar fi putut avea. De multe ori animalele de casa sau cele de la ferma ajung sa isi faca prieteni in randul altor pasari sau animale. Aceste prietenii se bazeaza fie pe interes fie pe pura coincidenta. Este curios totusi cum pot ele sa comunice avand in vedere ca au limbaje diferite si provin din specii diferite. Aceste prietenii se bazeaza pe intelegere si afectiune, animalutele ajung sa tina foarte mult la cei care le tin companie, avand un comportament similar cu cel al oamenilor

Cand o proprietara de cai din Elk, Oklahoma a mers sa verifice ce fac animalele in grajd a avut placuta surpriza sa observe cum unul dintre caii sai are un prieten neasteptat. Nancy s-a bucurat foarte mult sa vada o prietenie intre acest cal pe nume Rocky si o gaina pestrita. Imaginea pe care a avut-o atunci cand i-a surprins cum gaina dormea pe capul lui Rocky i-a inveselit ziua. Aceasta s-a gandit ca este o idee buna sa imortalizeze momentul prin a-i filma pe cei doi. Gaina pestrita se simtea foarte comfortabila pe capul calului iar mai apoi cand a fost deranjata din somnul sau, aceasta a coborat pe spatele calului si pe cardul din stanga.

Nancy s-a gandit ca pritenia dintre acest cal si gaina pestrita este comica insa nu si-a imaginat ca va avea 40.000 de oameni care vor ditribui videoclipul o data ce aceasta l-a postat pe facebook. Priviti cat de atent se comporta Rocky in preajma acestei gaini cum ii permite sa se urce pe spatele sau si sa doarma pe capul sau. In general cateii si pisicile sau pisicile si soriceii formeaza prietenii neasteptate insa un cal si o gaina sa fie prieteni este cu adevarat o raritate. De multe ori oameni au de invatat din aceste comportamente ale animalelor, putem fi si noi mai buni si intelegatori.

[mashvideo]