-2.5 C
Iași
duminică, decembrie 10, 2023

Ce tradiție a ignorat Medana în noaptea nunții. Soția lui Alin Oprea nu a realizat

Must Read

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit religios în weekendul care s-a încheiat, iar la nuntă au participat 500 de invitați, cei doi având 10 perechi de nași. Emoțiile și-au spus cuvântul și soția artistului a uitat de una din cele mai importante tradiții.

După nunta fastuoasă, Medana și Alin se pregătesc să plece într-o lună de miere pe meleaguri exotice.

Ce tradiție a ignorat Medana în noaptea nunții

Din cauza emoțiilor, soția artistului a trecut cu vederea un moment important de la nuntă.

„Am avut mari emoții! Mi-am dat seama abia a doua zi după nuntă că eu am uitat, pur și simplu, să arunc buchetul de mireasă, conform tradiției. Și aveam foarte multe prietene acolo, la nuntă, care-și doreau să-l prindă. Ar fi fost un moment foarte frumos.

Dar am avut atâtea alte momente emoționante, precum: ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu, la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor sau lansarea primului meu volum de poezii”, a declarat Medana Oprea, pentru Click!

După nunta fastuoasă, Medana și Alin se pregătesc să plece într-o lună de miere pe meleaguri exotice. „Luna de miere va fi atât în Tenerife, cât și în Bali. Două destinații de vis pe care Medana le adoră”,a declarat Alin Oprea pentru Click!

Nuntă de vis organizată de Alin Oprea

Alin Oprea s-a ocupat de toate aspectele în ceea ce privește nunta, mai puțin de ținute, verighete, tort și candy bar.

„Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase, toate momentele au fost emoționante. Am început cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușe maidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate frumos”, a povestit Medana pentru Click.

Daniela Gyorfi, nemulțumită după nunta lui Alin Oprea

În weekend-ul trecut, Alin Oprea și Medana și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu. Petrecerea care a urmat cununiei religioase a fost una cu totul specială. Nu mai puțin de 500 de invitați s-au distrat pe cinste la acest eveniment fastuos. În plus, mai mulți artiști de renume au fost invitați să cânte, printre care și Daniela Gyorfi.

Ea a fost însă total dezamăgită deoarece nu a mai apucat să urce pe scenă, în ciuda faptului că a așteptat câteva ore.

Din cauza emoțiilor, Medana a uitat de una din cele mai importante tradiții.