20.3 C
Iași
sâmbătă, mai 4, 2024

Un detaliu din această fotografie îngrijorează mulți oameni

Must Read

Fiecare adolescent ar trebui să prețuiască experiența balului de absolvire. Aceste tinere, ca și restul dintre noi, nu puteau să aștepte ziua cea mare, așa că s-au îmbrăcat corespunzător. Împreună, au fost o senzație.

Când unii oameni au descoperit informațiile ascunse, au fost potrivit de impresionați.

Citește mai departe pentru a descoperi interesul răspândit legat de subiect.

Este un fapt binecunoscut că majoritatea elevilor de liceu din Statele Unite sunt sub vârsta legală de consum de alcool, care este de 21 de ani.

Cu toate acestea, vârsta minimă pentru a vota în anumite țări este mult mai mică.

Deși vârsta legală pentru consumul de alcool în Regatul Unit este de 18 ani, aducerea băuturilor alcoolice la evenimente școlare în care pot fi prezenți minori este încă interzisă.

Dar asta nu îi oprește pe unii elevi să încerce să găsească modalități de a se îmbăta înainte de a ajunge legal pe ringul de dans.

De obicei, supraveghetorii balului de absolvire sunt adulți ale căror responsabilitate este să mențină liniștea și să fie atenți la orice simptome de intoxicație.

Cu toate acestea, uneori elevii vin cu modalități ingenioase de a aduce băuturi alcoolice în școală.

Această imagine rezumă bine aventurile studenților universitari.

La balul de absolvire al clasei sale, această fată a ascuns o sticlă de băutură uriașă sub rochia ei. Până la urmă, întrebarea este: în scopul a ceea ce?

Ai putea spune că a transformat o sticlă de băutură supradimensionată într-o geantă tip plic.

Este ușor să presupui că geanta argintie pe care o poartă este singurul ei accesoriu, dar o privire mai atentă dezvăluie altceva.

Pentru studenta britanică Eleanor Clarke, încălcarea legii sau a oricărei legislații nu avea să o oprească să se distreze alături de prietenii ei.

Era îmbrăcată impecabil și purta ceea ce părea a fi o geantă metalică.

Sticla mare ascunsă în geanta tip plic a început să curgă rapid.

Deoarece intenționa să folosească geanta pentru lichide, nu s-a deranjat cu o geantă obișnuită.

Eleanor, care părea sincer surprinsă de succesul ei, nu a dezvăluit dacă a turnat sau nu alcool în geantă. De exemplu: “Încă nu știu cum am reușit să trec cu o sticlă mare de șold ca geantă la balul meu de absolvire,” pe care a postat-o pe X (acum Twitter).

A pretins că a cumpărat sticla ei de 12 dolari de la Tiger.

A folosit o astfel de ingeniozitate pentru a o ascunde, încât nimeni nu a observat până când și-a trădat propria planificare.

De fapt, asta s-a întâmplat. Îi transmitem cele mai bune urări lui Eleanor și prietenilor ei pe măsură ce merg mai departe în următorul capitol al vieții lor.