Par doi dansatori obișnuiti…asta până când el ii rupe jacheta si spectacolul urcă la un alt nivel !

  3
  724

  Bindi Irwin a uimit juriul cu miscarile sale de dans in timpul debutului sezonului 21 al show-lui „Dansez pentru tine„, de pe canalul de televiziune ABC.

  Adolescenta si partenerul ei de dans, Derek Hough, au realizat un dans plin de entuziasm pe piesa lui Elton John „Crocodile Rock”. Bindi Irwin este fiica lui Steve Irwin, un celebru prezentator al documentarului „The Crocodile Hunter” si care a decedat in anul 2006.

  „Mama mea intotdeauna mi-a spus ca tatal meu de fiecare data cand ma va vedea dansand in jurul gradinei zoologice, el va plange. Eu cred ca adevaratul motiv pentru care fac acest lucru este sa il fac pe el mandru si pe toata lumea de la mine de acasa, din Australia.”, a declarat VBindi intr-un interviu.

  Din momentul in care a pasit pe scena, Bindi a fost plina de energie. Bindi si Derek si-au incheiat reprezentatia cu o miscare perfecta dupa 2 minute si 15 secunde.

  Si tinuta scenica a fost una remarcabila. Numai sa vedeti modul in care se misca rochia pe care Bindi o purta. Cu siguranta, acest lucru a adus un plus acestui moment atat de special.

  Aceasta incredibila reprezentaie de pe scena concursului de dans „Dansez pentru tine” a obtinut 24 de puncte din maximul de 30 de puncte si a reprezentat cel mai mare scor obtinut de cineva in acea seara. Odata ce veti vedea acest dans, cu siguranta veti intelege de ce au obtinut un scor atat de bun. Odata cu participarea la concursul de dans „Dansez pentru tine” si cu prestatia ei atat de buna, Bindi este convinsa ca l-a multumit pe tatal ei si l-a facut mandru ca are o asemenea fiica talentata. Cei doi dansatori merita tot respectul si toate felicitarile pentru momentul special pe care ni l-a oferit.

  Daca v-a placut prestatia celor doi dansatori, nu ezitati sa impartasiti acest articol cu preitenii vostri de pe Facebook!

   

  Comentariile sunt închise.