11.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

A mai căzut cortina după o mare stea a teatrului şi filmului românesc. Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă

Must Read

Ileana Stana Ionescu a explicat motivul pentru care nu a mai avut apariții publice și a spus cum se descurcă la vârsta de 87 de ani. Au trecut 5 ani de când Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă, iar actrița a dezvăluit care este adevăratul motiv. A avut o carieră de peste 60 de ani în lumea teatrului.

În vârstă de 87 de ani, fosta actriță își dorește ca publicul să o țină minte așa cum era înainte. Aceasta a spus că, la un moment dat, un actor trebuie să știe când să se retragă.

“Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri.

La 87 de ani, nu prea mai ai ce să dovedești celor din jur sau ție însăți! Nici nu prea mai ai ce să arăți. Nu mai sunt cum eram, nu mai arăt cum arătam. Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut”, a declarat Ileana Stana Ionescu pentru Cancan.ro.

De-a lungul carierei sale, fosta actriță a avut mulți parteneri de scenă, iar de unii își amintește cu mare drag. Printre aceștia se numără Mișu Fotino și Dem Rădulescu.