8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Mama ii zice copilului să spună „Mama”, dar concentrați-vă privirea asupra câinelui …este uimitor !

Must Read

Este incredibil cum un caine spune „mama” si totul pentru a primi o bucatica de mancare. Desi acest videoclip este recent adaugat pe Youtube, acesta a obtinut deja un numar impresionant de vizualizari. Momentele neasteptate si amuzante dintre copii si caini par a avea un mare efect pe internet.

Sa iti vezi copilul cum invata sa se tarasca, sa mearga si sa vorbeasca sunt cu adevarat niste experiente monumentale. Cand exista si un caine in casa, iar atentia parintilor se indreapta spre copilul lor, cainele devine de cele mai multe ori gelos. In filmuletul de mai jos puteti vedea un astfel de exemplu.

In timp ce parintii micutului baietel incearca sa il incurajeze sa spuna „mama”, ispitindu-l cu o furculita plina de mancare, cainele incepe sa puna el „mama”, pentru a primi hrana mult asteptata. Momentul este atat de amuzant, incat provoaca un ras copios din partea mamei.

Este adorabil sa vezi si cum baietelul incearca sa il indeparteze pe caine. El stie exact ce se intampla acolo si nu ii place in niciun fel! Insa, reactia mamaei este si mai tare. Ea nu se poate opri din ras. Caini intr-adevar par a fi cele mai amuzante creaturi.

Momentul in care un caine spune „mama” pare a fi dat lovitura de Internet, acesta obtinand sute de mii de vizualizari intr-un timp foarte scurt.  Sa vezi cum un caine spune „mama” este un lucru pe care nu il intalnesti in fiecare zi, de aceea impactul acestui videoclip este unul foarte mare. Inca o data ne este demonstrata inteligenta cainilor, dar si faptul ca sunt capabili de a nutri sentimente atat de puternice precum dragostea, iar in acest caz sentimente clare de gelozie.

Priviti videoclipul adorabil de mai jos, iar daca va place va rugam sa il impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SDITnePmBGQ]