Un PROFESOR sustine ca toata istoria trebuie rescrisa! Cine a construit de fapt PIRAMIDELE!

  25
  1318

  Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS) sustine ca istoria trebuie rescrisa in totalitate.

  Am 67 de ani. M-am nascut intr-o baza navala din Florida , in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc in Vancouver. Sunt Doctor in Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim intr-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decat a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.

  Dati-mi dovezi.

  Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat in programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.

  Aceasta inseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?

  Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei in secret inca din anii 50.

  Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost inscris la varsta de 7 ani intr-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori inaintea raselor extraterestre.

  Vreun contact?

  A avut loc o intalnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. In ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.

  Credem ca in anul 9500 i.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat in sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decat noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamant. .. In decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, in care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Il puteti vedea pe site-ul Exopolitics.

  Se spune ca exista 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra…

  Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, in 1969, erau doua nave extraterestre mari in jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA. Am ramas fara cuvinte.

  Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice in mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington.

  Mexic, Chile , Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri. 

  Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.

  De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?

  Citeste continuarea AICI

  Comentariile sunt închise.