30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

Uimitor! Dansul irlandez de la care nu va puteti lua privirea!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea dansul irlandez de la care nu va puteti lua privirea. Trupa „Prodijig” este cea care a reusit sa impresioneze o lume intreaga prin dansul irlandez senzational. Aceasta trupa a participat la concursul de talente „Got To Dance”, unde a reusit sa realizeze o reprezentatie de zile mari.

Trupa „Prodijig” este formata din 7 membri si impreuna reusesc sa impresioneze o lume intreaga. Sincronizarea perfecta a pasilor de pans, alaturi de prezenta scenica remarcabila, face ca aceasta trupa de dans sa exceleze oriunde s-ar afla.

Asadar, acesti dansatori au reusit sa impresioneze membrii juriului „Got To Dance”, dar si intreg publicul spectactor si totul printr-un dans irlandez executat la perfectie. Pe langa talentul lor uimitor, un alt aspect pozitiv in ceea ce ii priveste este si vestimentatia impecabila pe care au purtat-o. Dansul irlandez este unul foarte spectaculos, deorece este construit pe baza unei povesti care prinde viata pe masura ce se inainteaza in dans. In plus, bataile realizate de pantofii dansatorilor fac ca acest dans sa fie si mai spectaculos.

Aceasta trupa de dans merita tot respectul si toata admiratia din partea noastra, deorece munca si efortul depus pentru a realiza o asemenea coregrafie este unul foarte mare. Pentru a realiza dansul irlandez pe care il puteti vedea in filmuletul de mai jos, cei 7 danstori au nevoie de foarte mult timp pentru a exersa toti acesti pasi de dans, pentru a realiza un dans impecabil. Dar totul este posibil atata timp cat talentul acestora este unul foarte mare. In plus, ei pun foarte multa dragoste si pasiune in ceea ce fac si acest lucru se vede in rezultatul obtinut.

Daca si voua v-a placut dansul irlandez realizat de catre aceasta trupa de dans, atunci va rog sa impartasiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook!