9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Câți bani face Oana Zăvoranu din TikTok?! Suma nu este deloc una mică

Must Read

Într-o lume digitală în continuă schimbare, Oana Zăvoranu demonstrează că nu e nevoie de o prezență constantă pe micile ecrane pentru a rămâne relevantă și profitabilă.

Fosta vedetă TV s-a transformat într-un influencer de succes pe TikTok, unde interacțiunea directă cu fanii și provocările inedite i-au adus aprecierea uriașă și venituri impresionante.

Deși nu mai apare în emisiuni TV regulate, Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă scenă pe TikTok, unde discuțiile cu personalități publice și acceptarea diverselor provocări aduc o nouă față entertainer-ului de altădată.

Prin sesiunile live frecvente, Oana nu doar că menține legătura cu fanii, dar și primește cadouri virtuale care se transformă în venituri tangibile.

Câți bani încasează Oana Zăvoranu din online

Conform RTV.ro, în doar două săptămâni din martie 2024, Zăvoranu a acumulat 1,9 milioane de puncte pe TikTok, echivalentul a 9.500 de dolari, o sumă care evidențiază popularitatea ei în rândul utilizatorilor platformei.

Oana Zăvoranu se angajează în conversații cu alte celebrități, cum a fost dialogul cu Dani Mocanu, ce au contribuit la creșterea numărului de urmăritori și la stimularea interacțiunilor.

Pe lângă aceasta, ea este deschisă să îndeplinească misiuni neașteptate, crescând astfel gradul de angajament și interesul publicului pentru conținutul său.

Oana Zăvoranu, mesaj pentru Raluca Pastramă

Pe lângă succesul pe TikTok, Oana Zăvoranu nu se ferește să își exprime opinia pe teme personale, cum ar fi susținerea pentru Raluca Pastramă în contextul divorțului de Pepe.

Zăvoranu insistă pe un mesaj de respect reciproc și pe importanța concentrării pe propria viață, evidențiind maturitate și înțelegere în abordarea conflictelor personale.

„Nu am să o atac pe Raluca. Oricât am zis de ea, femeia a fost super ok și nu a zis nimic de mine. I-a dat lecții fata asta! Femeia nu a zis nimic de mine și m-a surprins, pentru că putea să răspundă urât și eu nu am cum să mă întorc acum să comentez, pentru că e viața fiecăruia și nu mă privește.

De ea nu am să zic nimic, să fie sănătoasă, să facă ce vrea, dar de domnul Pepino zic doar atât, Dumnezeu nu doarme și nu rămâne niciodată dator. Să nu mai enumere iubiții sau soții Ralucăi, să nu îl mai frece grija de Raluca pe el și de ce foști a avut ea.

Pe el să îl frece grija de situația lui actuală. El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta,” a declarat diva pentru Cancan.ro.