9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Priviti legendele cinematografiei dansand pe o melodie celebra a timpurilor noastre !

Must Read

Personajele din Epoca de Aur a Cinematografiei danseaza pe „Uptown funk”! Este incredibil sa poti vedea ca Shirley Temple inca poate dansa pe un cantec chiar daca este facut in 2015 de catre un Pop Star! Michael Binder este ceea ce putem numi un „pasionat de film”. Probabil, el a urmarit fiecare film in parte de care ati auzit, de cel putin doua ori. De fapt, Binder iubeste filmele atat de mult incat a reusit sa isi facă o cariera, scriind despre filme si vorbind despre acestea la sute de oameni.

Dar cand a vazut ca a dat lovitura cu un video in care a preventat un buchet de scene de dans din filmele populare care s-au potrivit de minune cu popularul cantec „Uptown Funk”, el a fost imediat inspirat de a mai face un mix similar, unde a vrut sa foloseasca scene de dans din filmele din Epoca de Aur a Cinematografiei.

I-a luat ceva timp pana a gasit clipurile perfecte care sa transmita intr-un mod corespunzator energia si pasiunea, dar dupa ce a scanat prin sute si sute de filme din 1953 si de mai devreme, in cele din urma, a editat un film absolut uimitor, unde putem vedea dansatori si cantaretii nostri preferati din  Epoca de Aur a Cinematografiei.

Este de-a dreptul uimitor sa vezi legende precum Gene Kelly, Shirley Temple, Judy Garland si Fred Astaire dansand pe unul dintre cele mai atractive melodii din toate timpurile!
Perioada de timp in care a trebuit sa editeze intreaga piesa este cu adevarat uluitoare.

Intr-un final el a creat un video pe care trebuie sa il urmati cu orice pret. El a depus foarte mult efort intelectual in realizarea acestui proiect, de aceea toata lumea indrageste rezultatul obtinut. Nu ne ramane decat sa il felicitam pe Michael Binder pentru filmuletul uimitor pe care a putut sa il realizeze, dar si pentru munca si efortul atat de mare pe care a trebuit sa il depuna pana cand s-a ajuns la un asemenea rezultat.

[mashvideo]

Daca si voi sunteti impresionati de rezultatul obtinut va rog sa impartasiti acest video fantastic !