9.2 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

Stiam ca soldatii sunt curajosi si puternici, dar va gandeati ca pot face si asta?

Must Read

Cu toti stim ca soldatii sunt curajosi si puternici, iar astazi veti cunoaste povestea unui soldat care reuseste sa impresioneze o lume intreaga prin actiunile sale.

Cand Alek Skarlatos a vizitat Franta la inceputul acestui an, el nu a avut nicio idee ca actiunile sale il vor transforma intr-o persoana cunoscuta.

Povestea lui Alek este una incredibila. Cand un terorist era gata sa ucida zeci de oameni nevinozati, Alek a facut istorie impreuna cu doi dintre colegii sai, Spencer Stone si Anthony Sadler, acestia luptand si capturand teroristul inainte de a putea rani pe cineva. Cu toate acestea, cunoscand faptul ca soldatii sunt curajosi si puternici, este incredibil ce pot face ei si in afara orelor de munca.

Acest act atat de curajos i-a adus lui Alek onoarea cea mai mare a Frantei, precum si recunoasterea internationala si dragostea din partea tuturor oamenilor iubitori de libertate din intreaga lume. Asa ca atunci cand Alek a fost intrebat daca vrea sa apara in incredibilul spectacol Dansez pentru tine”, el a fost imediat de acord.

Asadar, el a fost rugat sa danseze un vals alaturi de partenera sa de dans Lodsay Arnold, acest duet primind un scor perfect, reusind sa aduca un omagiu libertatii, dansand pe melodia „Frumoasa America”. Intreaga lor coregrafie a fost una perfect realizata, iar ceea ce reusesc sa transmita cei doi dansatori este de-a dreptul uimitor. Cei doi dansatori merita tot respectul si toate felicitarile din partea noastra pentru talentul, dar si pentru munca pe care o depun, dar si sustinerea noastra de a ajunge cat mai sus in clasament in cadrul acestui concurs.

Va rog sa urmariti uimitorul lor dans. Cu siguranta veti fi impresionati, deorece cu tot ceea ce se intampla in ultimul timp in lume, nu este de mirare de ce au ajuns sa obtina un scor perfect. Cu o lumina simpla, o muzica plina de expansiune si cu drapelul fluturand in vant, nu este de mirare ca toata lumea il numeste pe acest om un „act de clasa”. Daca si voua v-a placut acest moment atat de impresionant, va rog sa il impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook.