31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Polițistul se apropie de un accident groaznic. Ceea ce filmează camera mașinii iți dă fiori !

Must Read

Un ofiter din Ohio este privit ca un erou dupa salvarea vietii unui sofer de camion, dupa ce semi-camionul s-a prabusit intr-o prapastie in apropiere de Piqua, Ohio. Intreaga scena a fost surprinsa pe camera video de pe bord, cum Eric Devers incearca sa ajute un sofer care era inconstient.

„Pastreaza-ti respiratia!”, se aude ca spune Devers pe inregistrare.
„Nu vei muri. Nu vei muri pe mine. Haide,”, striga el la John Depue dupa ce camionul sau a deviat de pe autostrada si s-a prabusit intr-o prapastie.

„Soldatul Devers a gasit centura de siguranta a conducatorului auto pe scaunul soferului, avand respiratii foarte mici si pleoapele jumatate inchise”, a declarat intr-o postare pe pagina de facebook Ohio State Highway Patrol. „Dupa o perioada scurta de timp, ochii soferului se dadeau peste cap, iar respiratia i s-a ingreunat.”.

Devers a fost la locul accidentului cu 12 minute inainte de a ajunge personalul medical. Conducatorul auto incepuse sa respire si sa se stabilizeze. El a fost transportat la Spitalul Wilson Memorial unde si-a revenit complet.

 „Vorbind cu familia, personalul mediacal si cu martorii de la locul accidentului, este evident ca actiunile rapide ale lui Devers au ajutat la salvarea vietii soferului”, a scris OSHP pe pagina de Facebook.

Devers a primit din partea Postei Piqua un Certificat de Recunoastere pentru actiunile sale din timpul acelui accident. Devers merita toate multumirile din partea noastra pentru eroismul sau. De asemenea, actiunile sale sunt demne de a fi un exemplu de urmat pentru noi toti. Asadar, daca vreodata va veti confrunta cu o asemenea situatie, orice ajutor din partea voastra poate salva o viata.

Daca si voi sunteti impresionati de aceasta poveste si doriti sa faceti cunoscut gestul acestui erou care a salvat o viata, va rog sa o impartasiti cu prietenii vostri de pe Facebook.

 

Ohio State Highway Patrol from jurnalista.net on Vimeo.