8.2 C
Iași
luni, martie 4, 2024

“Furăm startul și pornim într-un nou an școlar”

Must Read

Motivul pentru care Andreea Mantea și-a mutat copilul la o școală privată. Cu mulți ani de profesie în spate, bruneta are un băiețel de care are grijă ca ochii din cap. David, fiul ei, are șapte ani și promite foarte mult, mai ales în industria în care activează și mama lui.

Andreea Mantea și-a mutat copilul la o școală privată
Entuziasmată pentru copilul ei, Andreea Mantea a anunțat fanii că David va începe școala imediat. Ea le-a urat tuturor cadrelor didactice, cât și părinților, un an cu cât mai mult împliniri.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! Bine ai venit!? Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice, rezultate fantastice, multă răbdare șiii… distracție! ???

Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice!”, a scris Andreea Mantea, pe rețelele sociale.

De asemenea, fanii au rămas confuzi atunci când au văzut că fiul vedetei va începe școala mai devreme, lucru ce născut foarte multe întrebări în rândul publicului.

„Nu începe școala în septembrie?”, a fost una dintre întrebările adresate Andreei Mantea, de unul dintre fanii săi.

„Da, așa este. Din mai multe motive am ales o școală privată”, a fost răspunsul divei.

Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea
Povestea de dragoste dintre cei doi a fost readusă în discuție în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde Cristi Mitrea l-a acuzat pe Kamara de faptul că s-a folosit de problemele de sănătate ale fiului său pentru a aduna voturi la Survivor.

Pentru a se apăra, artistul i-a dat direct o replică tăioasă fostului iubit al Andreei Mantea.

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, i-a zis Kamara lui Cristi Mitrea.