25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Vlad Huidu face echipă cu Giulia în noul sezon America Express. Ce nu știi despre fratele lui Șerban Huidu: vârstă, studii, carieră

Must Read

Sezonul 6 America Express se apropie. 9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor în cel mai provocator reality show din România. America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. 

Vlad Huidu a zis da provocării lansate de Antena 1 și face parte din cei 18 concurenți care se vor afla la startul Drumului Soarelui.

Vlad Huidu este soțul Giuliei Anghelescu, împreună cu care formează una din cele nouă echipe din competiție.

Vlad Huidu face echipă cu Giulia în noul sezon America Express. Ce nu știi despre fratele lui Șerban Huidu: vârstă, studii, carieră

Vlad Huidu este soțul uneia dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite interprete din România, Giulia Anghelescu, dar și fratele omului de televiziune, Șerban Huidu. Vlad are 42 de ani și a lucrat timp de mai mulți ani în calitate de cameraman, însă acum ocupă funcția de director de imagine.

Vlad Huidu și soția sa, frumoasa Giulia Anghelescu, au sărbătorit în vară 11 ani de la cununia civilă. Împreună au doi copii superbi, pe Mikael Eduard și pe Antonia Sabina.

Vlad și Giulia sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Însă, deși acum se iubesc ca în prima zi, au avut si situații mai tensionate în cuplu. Ba chiar s-a discutat și despre despărțire, la un moment dat. Decizia de a se despărți temporar s-a dovedit a fi benefică. După aproximativ un an și jumătate petrecut separat, au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt.

Cine sunt concurenții de la America Express – Drumul Soarelui

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus da provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și: Giulia face echipă cu Vlad Huidu în noul sezon America Express. Biografie: vârstă, carieră, familie, studii