11.4 C
Iași
luni, aprilie 29, 2024

Natașa Raab, afectată grav de boală, este țintuită la pat. Starea ei continuă să se degradeze

Must Read

Îndrăgita actriță Natașa Raab este grav afectată de boală, după ce în urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu teribila maladie Parkinson. Mai mult, din 2019, artista și-a pierdut soțul care a fost răpus de un cancer la vezică. Acum, Natașa Raab nu se mai poate mișca aproape deloc, fiind țintuită la pat.

În urmă cu doi ani, cunoscuta actriță Natașa Raab a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar în prezent, starea ei de sănătate continuă să se agraveze. Artista a mărturisit că nu se mai poate mișca aproape deloc și este țintuită la pat.

Actrița Natașa Raab a trecut prin multe momente dificile din cauza stării sale de sănătate. Cu toate acestea, pe micul ecran a încercat mereu să își păstreze zâmbetul și să își mențină optimismul de-a lungul timpului.

Natașa Raab, afectată grav de boală

Cunoscuta interpretă a simpaticei „coana Chiva” are nevoie constant de o persoană care să o îngrijească și să îi fie alături zi de zi, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani.

Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Natașa Raab s-a mutat în casa prietenei sale, Viki, din afara Bucureștiului. Tot aceasta o și îngrijește pe actriță și i-a rămas alături în momentele dificile prin care trece. Acum, în vârstă de 68 de ani, artista a mărturisit:

Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor «Paște liniștit!»”, a precizat zilele trecute actrița.

Starea de sănătate i s-a agravat încă de anul trecut. Acum, Natașa Raab nu mai poate merge singură, tocmai acesta fiind și motivul pentru care este țintuită la pat. Cu toate acestea, actrița a filmat ultima reclamă anul trecut, în pofida stării sale precare de sănătate.

A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: «Prea bun, prea ca la țară!», ca să iasă totul perfect”, a mai spus Natașa.

Natașa Raab reușește să mânânce singură

Viki, prietena actriței, a dat mai multe detalii despre starea Natașei, a cărei situație s-a înrăutățit într-un ritm accelerat anul trecut. Cu toate că nu se mai poate mișca și deplasa, actrița reușește să mânânce singură, iar mental stă foarte bine.

Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire.

Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu. Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet.

Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei. S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a declarat prietena actriței, Viki.

Natașa Raab, care acum se luptă cu această boală teribilă, a fost diagnosticată în trecut și cu cancer ovarian, din această cauză nereușind să devină mama. Din fericire, ea a reușit să se vindece de teribilă maladie. Cu toate acestea, o nouă tragedie s-a produs în viața ei în 2019, când i-a murit soțul de cancer, iar după un an și jumătate și-a pierdut și fratele.