31 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Spectacol uimitor oferit de 25 de tobosari!

Must Read

25 de tobosari au reusit sa ne ofere un spectacol uimitor. Este vorba de trupa „Top Secret”, care a participat la Festivalul international de muzica „Royal Edinburgh Military Tattoo”.

Acest spectacol uimitor a fost posibil datorita efortului enorm pe care membrii acestei trupe il depun pentru a iesi totul la perfectiune, dar si datorita talentului lor exceptional. Ceea ce este cu adevarat surprinzator este faptul ca cei 25 de tobosari din trupa „Top Secret” sunt niste amatori ai muzicii, deorece in viata de zi cu zi ei au alte meserii foarte diferite de ceea ce inseamna muzica. Pentru ei muzica este un hobby, practicand aceasta activitate numai din placere, iubire si pasiune pentru muzica.

Asa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos, cei 25 de tobosari se sincronizeaza intr-un mod perfect, ceea ce inseamna ca se pregagesc foarte mult timp pentru un asemenea moment. Acest lucru este de apreciat, tinand cont de faptul ca acestia au si alte meserii care le ocupa o mare parte din timp. 

Un alt aspect pozitiv in ceea ce ii priveste pe acesti 25 de tobosari extraordinari este si vestimentatia lor demna de un asemenea moment. Este o adevarata mandrie sa ii vezi pe toti imbracati in vestimentatie de muschetari si chiar in anumite momente sa ii vezi cum imita anumite scene de lupta cu ajutorul betelor.

Acestea fiind spuse, este o adevarata placere sa vezi performanta celor 25 de tobosari din trupa „Top Secret”. Ei se ofera un spectacol uimitor pe care cu siguranta nu il vom uita prea usor, de aceea acestia merita tot respectul si toata admiratia noastra pentru munca depusa, dar si pentru talentul lor extraordinar.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HW3QVLlK-kE]

Daca v-a placut si voua acest spectacol minunat pe care membrii trupei de tobosari „Top Secret” ni l-au oferit, atunci va rog sa impartasiti acest moment cu prietenii vostri de pe Facebook.