21.4 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Salut, Vasile! Ajută-mă și pe mine cu 400 de lei pentru 2 săptămâni că am nevoie mare.

Must Read

Salut, Vasile! Ajută-mă și pe mine cu 400 de lei pentru 2 săptămâni că am nevoie mare.

-Salut! Marele filozof Confucius a spus așa ”dacă întâlnești un om flămând nu-i da orez, învață-l să-l cultive”. Deci dacă vrei bani, te pot ajuta să îți găsești un loc de muncă. Ce zici?

Eu zic să te duci învârtindu-te și dacă îl întâlnești pe Confucius ăsta, să îl iei cu tine.

–––––––––––––––

-Buna! Sunt insarcinata si vreau sa pastrez copilul.

-Te rog nu te supara pe mine!

-Iarta-ma ca indraznesc sa te intreb , stiu ca sora ta e asistenta medicala si poate stie ea un medic bun sa fac o ecografie

Buna, nu stiu daca te pot ajuta pentru ca sotia mea se uita in telefonul meu si dupa al patrulea mesaj de la tine a plecat de acasa. De ce nu ai scris tot intr-un singur mesaj?

––––––––––––––––––––––-

1. „Mai este Buhnici la mare?

– Ce faceți, măi, copii?

–  Sărut mâna, mama, uite pe acasă, voi?

Noi bine. Vreau să te întreb ceva.

– Spune mamă.

– Vreau să vin și eu vreo trei zile la mare cu bunica ta , dar nu am avut timp să ne însciem la  sală, mai este Buhnici la mare sau putem veni liniștite?

2. „Cuplul in vacanta”

Un cuplu decide să plece în Caraibe. Soția decide să vină mai târziu, din cauza serviciului. Când soțul a ajuns la hotel, a decis să-i scrie un mail soției, dar a greșit o literă din adresă și mailul a fost trimis la o altă adresă.

Mailul ajunge, din greșeală, la o văduvă ce venise tocmai de la înmormântarea soțului. Ea citește mailul și leșină. În mesaj scria:

”Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde să primești vești de la mine pe această cale, dar acum am calculator aici și poți trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns și am verificat ca totul să fie pregătit pentru venirea ta, vinerea viitoare.

Abia aștept să te vad și sper ca această călătorie să fie la fel de liniștită, ca a mea. Nu-ți lua multe haine, că aici e o căldură infernală”.