8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Un cuplu a creat un filmulet cu cele mai importante momente petrecute in cele 9 luni de sarcina cu gemenii lor!

Must Read

Cand Adrien si Stephanie au aflat ca vor avea doi gemeni, ei au decis sa faca acest fericit anunt intr-un mod foarte creativ si original. Impreuna, parintii care urmau sa aiba doi gemeni au creat un filmulet cu cele mai importante momente petrecute in cele 9 luni de sarcina. Acest filmulet se termina cu nasterea gemenilor lor, Leo si Chloe. Intr-un mod foarte jucaus si distrativ, puteti vedea in imaginile de mai jos cum burtica mamei creste din ce in ce mai mare, dar si toate pregatirile pe care le-au facut parintii pentru momentul in care cei doi aveau sa vina pe aceasta lume. Si pentru ca cei doi parinti locuiesc in Franta, profita de acest lucru si folosesc Turnu Eiffel ca fundal.

Am mai vazut filmulete legate de cele 9 luni de sarcina ale mamicilor, unde mama si tatal au realizat cate o fotografie pe zi si apoi le editau pentru a pune toate fotografiile impreuna, creand un efect de stop-motion de senzatie, dar acest filmulet pare a le intrece pe toate. Noi putem vedea o vedere a profilului mamei care tine in mana un balon albastru si pare cum atrage tot aerul din balon in ea, iar burtica devine din ce in ce mai mare. Odata ce balonul este complet dezumflat, mamica este pregatita sa aduca pe lume doi gemeni foarte frumosi.

Filmuletul de mai jos este atat de dragut si de incantator, deorece la sfarsitul acestuia puteti vedea 2 copii minunati. Nimic nu este mai frumos ca parinte sa retraiesti momentele in care ai fost insarcinata si sa vezi cum timp de 9 luni de zi burtica devenea din ce in ce mai mare. Daca si voua v-a placut filmuletul pe care un cuplu adorabil l-a realizat, in care au prezentat cele mai frumoase momente petrecute in cele 9 luni de sarcina, va rog sa il distribuiti cu prietenii vostri de pe Facebook!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oRxF_RNzMqc]