25.5 C
Iași
luni, iulie 22, 2024

Silviu Prigoană și soția lui au fost nași la o nuntă fastuoasă. Mihaela s-a îmbrăcat ca o prințesă și le-a făcut concurență propriilor fiice

Must Read

Silviu Prigoană este un bărbat norocos. După căsniciile tumultuoase cu Adriana Bahmuțeanu, după tragedia care i-a marcat viața, decesul primei soții, omul de afaceri și-a găsit liniștea lângă Mihaela Botezatu. Actuala soție este o femeie ravisantă, iar cele mai noi imagini, publicate pe rețelele sociale, confirmă acest lucru. În weekend, Silviu Prigoană și soția lui au fost nași și au strălucit în ținute de gală.

Mihaela Prigoană are 43 de ani și este o adevărată apariție. Cele mai noi poze ale ei, de la nunta la care a fost nașă, sunt de vis. Blondă, cu părul lung, cu chip de păpușă, îmbrăcată într-o rochie mulată, argintie, dar și într-una de prințesă, partenera lui Prigoană a atras toate privirile. Ba chiar le-a făcut concurență serioasă celor două fiice adolescente, cu care a publicat o poză de pus în ramă. Fetele arată ca două prințese, îmbrăcate în rochiile de seară. „Fetele lu’ mama”, a scris ea în dreptul imaginii.

Sibianca a adus mult bine în viața lui Silviu Prigoană (58 de ani). Omul de afaceri a câștigat și două fiice și încă un băiat după căsătoria cu Mihaela, căci soția lui are și ea trei copii dintr-o relație anterioară. Cei doi s-au cunoscut în 2015, la câteva luni după divorțul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuțeanu, iar pe 8 martie 2016 s-au căsătorit. Silviu pentru a șaptea oară, iar Mihaela, pentru a doua oară. Ambii au mulți copii din căsniciile anterioare, dar le place să aibă casa plină de veselie. Mihaela are trei copii, Ionuţ (15 ani), Ana Maria (14 ani) şi Alexandra (13 ani), iar Silviu, patru copii. Pe Honorius (34 de ani) și pe Silvius (31 de ani) cu prima soție, iar din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (14 ani) şi pe Eduard (13 ani).

Mihaela Prigoană: „Nu sunt cu Silviu pentru banii lui!”

Mihaela Prigoană a povestit în urmă cu ceva timp, pentru revista Taifasuri, cum a început povestea lor de dragoste și ce a atras-o cel mai mult la Silviu Prigoană: „M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).

Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit. Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, povestea Mihaela pentru Taifasuri.

În prezent, Mihaela Prigoană este terapeut, iar în trecut a fost producător de produse de patiserie și cofetărie. „Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile. Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a mai spus ea pentru Taifasuri.