17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

Alexandra Stan profită din plin de zilele călduroase de vară! Cum s-a filmat artista

Must Read

Nu doar o dată, Alexandra Stan a demonstrat că face parte din categoria vedetelor lipsite de inhibiții.

În trecut, celebra cântăreață cunoscută în toată lumea a postat pe net atât imagini în care dansa goală complet, cât și poze realizate în timp ce făcea plajă topless. Și, cum zilele călduroase au sosit din nou, ea a reînceput seria postărilor incendiare!

Spre exemplu, mai întâi ea a postat pe Instagram un filmuleț realizat în Polonia, în care apare în costum de baie, iar apoi, prezentă în aceeași locație, diva a schimbat ținuta, însă nu a purtat lenjerie, după cum se poate vedea.

[/video]

citeste si: Marnie, papagalul minune! Incredibil dialogul pe care il poarta cu stapana sa!

Un dialog incredibil se realizeaza intre papagalul minune si stapana sa. Il putem numi papagalul minune, deoarece are o capacitate extraordinara de a comunica cu stapana sa.

Acesta aduce zilnic binedispozitie in casa, fiind mereu vesel si dorind sa comunice cat mai mult cu stapana sa. Glasul lui cristalin strabate in toata casa, astfel ca este imposibil sa nu te faca sa te simti mai bine. Acesta poate fi numit chiar un adevarat medicament impotriva supararilor sau depresiilor, deorece papagalul minune Marnie te binedispune indiferent de starea in care te-ai afla.   

Marnie este un papagal de culoare albastru deschis si aduce un plus de vitalitate si prospetime in intreaga casa. Marnie este foarte sociabil si nu se intampla o data ca stapana sa sa il cheme si el sa nu raspunda. Imediat dupa ce isi aude strigat numele, Marnie isi face aparitia si din acel moment inveseleste atmosfera.

In clipul de mai jos puteti vedea cum Marnie poarta un dialog foarte adorabil cu stapana sa. Momentul foarte emotionant este cel in care papagalul minune ii cere un pupic stapanei sale, iar dupa ce il primeste acesta ii multumeste. Acest lucru denota ca este si foarte educat. Marnie si-a ascultat stapana si i-a urmat toate sfaturile, astfel incat a ajuns un papagal care vorbeste foarte civilizat, dar care si respecta pe cei din jur.

Marnie are o veselie iesita din comun si pare ca nimeni si nimic nu l-ar intrista vreodata. Chiar daca la inceput am putea spune ca este un papagal obisnuit, pe masura ce ascultam la ce nivel al discutiei a ajuns cu stapana sa, atunci putem spune ca avem de a face cu un papagal minune.

De asemenea, este de admirat si relatia pe care Marnie o are cu stapana sa. Este foarte clar ca Marnie isi iubeste foarte mult stapana, iar relatia lor se bazeaza pe respect si afectivitate.

Adorabil!