17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

O recunoști? Fotografia cu celebra noastră cântăreață a fost făcută acum 35 de ani!

Must Read

Îmbrăcată în uniformă, așa cum toate elevele mergeau la școală, cu două codițe, foarte concentrată, așa apărea pe scenă artista noastră, cea care, peste ani, avea să ne reprezinte cu succes la Eurovision.

Fascinată de muzică de mică, și-a urmat cu disciplină și talent calea. Acum în vârstă de 42 de ani a vrut să-și bucure fanii și a scos instantaneul de la naftalină. Era primul ei festival de pian, unde, de altfel, a și câștigat locul întâi.

”Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul”, a mărturisit artista.

”Treizeci și cinci de ani au trecut de când am urcat pe scena primului festival de pian la care am câștigat locul întâi. Era la Deva și, atat iubiții mei părinți, cât și draga mea doamna pofesor Tilca Mariana tremurau pentru mine.

Am avut precizia unui robot și emoția unui copil ce adora pianul și își dorea, cu toată inima, ca oamenii să simta asta. De mica eram romantică prin definiție. Îmi lua extrem de mult să învăț pe de rost o partitură și mă temeam de lapsusuri, însă transpunerea în zona de trăire și de “interpretare” mă facea să transform studiul într-un fel de meditație. Ajungeam la final fără să știu cât timp a trecut”, a mărturisit Paula Seling, căci desprea ea este vorba.

”Și atunci și acum s-au adunat multe emoții pentru că am revenit la Deva, la Magic Summer Fest. Voi cânta, printre piesele dragi voua, doua din piesele grele de pian pe care le cântam când mergeam la concursuri. Sper să mă descurc. Nu mă compar cu copilul ce am fost, copil cu aripi și plin de visuri. Sper, doar, să fie mandru de mine”, a adăugat artista, în aprecierile fanilor.

Anii au trecut, a absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

Femeia Paula Seling este căsătorită din 2005 cu Radu Bucura.