10.3 C
Iași
luni, aprilie 22, 2024

O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet de avertizare despre omul de lângă ea. Ce a citit i-a dat fiori:

Must Read

O femeie a decis să meargă la o întâlnire cu un bărbat și totul părea să decurgă normal, atunci când un străin de la altă masă s-a apropiat de ea și i-a dat un bilet.

Când a văzut mesajul, aceasta a rămas fără cuvinte.

O tânără pe nume Halia a dezvăluit recent pe pagina sa de Twitter întâmplarea neobișnuită prin care a trecut, chiar în timp ce se afla în oral. Femeia a acceptat invitația de-a ieși la o întâlnire cu un tânăr.

La un moment dat, profitând că bărbatul s-a dus la toaletă, un străin aflat la masa din spate i-a dat femeii un bilet. Când a citit mesajul, tânăra s-a schimbat la față și a înțeles ce se întâmplă, de fapt.

O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin i-a dat un bilet cu un mesaj complet neașteptat

Halia a fost invitată în oraș la o întâlnire și, dornică să se distreze și să își găsească poate un nou partener de cuplu, aceasta a acceptat. Nu avea însă cum să bănuiască faptul că ceva complet neașteptat avea să se întâmple.

Ulterior, după incident, aceasta a povestit totul prin intermediul unei postări făcute pe Twitter și povestea a devenit în scurt timp virală, adunând numeroase aprecieri și comentarii de la internauți din întreaga lume.

„Am ieșit la o cafea cu un tip ieri. Atunci când el s-a dus la toaletă, bărbatul care stătea în spatele meu la masă mi-a dat acest bilet”, a povestit Halia.

Femeia a citit mesajul și nu mică i-a fost surpriza când a văzut ce a dorit respectivul necunoscut să îi transmită, pe furiș: „Prea multe steaguri roșii. Fugi. Ai grijă de tine, fată”.

De îndată ce s-a întors de la toaletă cel care o invitase în oraș, femeia a început să fie mai atentă la el și a înțeles imediat faptul că străinul de la masa din spate avea dreptate. Pe măsură ce vorbea, Halia observa tot mai multe „steaguri roșii”, adică semnale de alarmă cu privire la faptul că nu se află în compania unei persoane potrivite.