22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Are 151 de copii, iar meseria lui este să facă copiii până la moarte

Must Read

Este tatăl a 151 de copii și soțul a 16 femei au spus că nu a lucrat niciodată, deoarece sarcina lui este să-și satisfacă femeile Misheck Nyandoro, în vârstă de 66 de ani, spune că se culcă cu patru dintre soțiile sale în fiecare seară, ”un loc de muncă” cu normă întreagă care ar putea deveni și mai dificil, deoarece peste câteva zile se va căsători cu ce-a de-a 17-a sotie, scrie worldnews24.net

Veteranul de război pensionar din Zimbabwe s-a lăudat cu „proiectul său de poligamie” pe care l-a început în urmă cu 38 de ani, spunând ziarului local The Herald: „Ceea ce fac aici este finalizarea proiectului meu. Un proiect de poligamie pe care l-am început în 1983 și nu intenționez să-l opresc până când moartea nu mă va duce departe ».

Planul său este foarte specific și studiat în detaliu: în fiecare seară alege dormitoarele în care își va satisface soțiile.

„Aceasta este treaba mea. Nu am nimic altceva de făcut ”, a spus el, explicând că este foarte răsfățat de proprii săi copii care îl îngrijesc și îi fac multe cadouri. Apoi a recunoscut că este foarte atent la soțiile sale: „Îmi modific comportamentul în dormitor pentru a se potrivi vârstei fiecăreia dintre soțiile mele. Nu acționez în același mod ”.

Bărbatul susține că soțiile sale sunt toate foarte mulțumite, dar acum se gândește să găsească soții mai tinere, pentru că cei mai bătrâne se plâng că el vrea să se culce cu ele prea des.