17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Doi bătrâni şi-au deschis un mini-bordel cu fete din sat și preţuri ca „la ţară”!

Must Read

Doi bătrâni dintr-o comună din judeţul Iaşi şi-au găsit o preocupare ciudată şi ilegală. Cei doi au deschis un mini-bordel în locuinţa unuia dintre ei.
Potrivit AloIaşi, unul dintre bătrâni are 66 de ani, iar cel de-al doilea are 58 de ani. Cei doi „au angajat” două fete din comună, una de 17 ani şi alta de 19 ani, care să ofere servicii doritorilor.

Pentru a nu atrage atenţia asupra lor, bărbaţii au cerut sume modice în schimbul serviciilor fetelor: 20 de lei era preţul pentru o „experienţă normală”. Clienţii care doreau să-şi transpună fanteziile în realitate trebuiau să scoată din buzunare 100 de lei.

De promovarea „afacerii” s-a ocupat unul dintre cei doi, care era consilier local în comuna Ţibăneşti. Pentru că cei doi au avut mare trecere la public, zvonul despre activităţile ilegale s-a răspândit repede, iar până ca vestea să ajungă la urechile autorităţilor nu a mai fost decât un pas.

Astfel, potrivit sursei citate, în cursul zilei de 11 noiembrie, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Iaşi, însoţiţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat patru percheziţii domiciliare.

Oamenii legii au găsit suficient dovezi care să-i incrimineze pe cei doi, iar bărbaţii au fost reţinuţi. Magistraţii de la Judecătoria Iaşi au decis ca cei doi bărbaţi să fie judecaţi în stare de arest preventiv, aceştia fiind reţinuţi pentru 30 de zile.

sursa: https://observatornews.ro/