8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a spus „DA”. Cum arată inelul de logodnă

Must Read

Alex Velea a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a acceptat numaidecât, iar cântărețul a publicat o fotografie cu ea și cu inelul superb pe care i l-a oferit.

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia. Artista a spus „DA”
Alex Velea și Antonia vor deveni soț și soție, după ce artistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna femeii care i-a oferit doi băieți superbi. Inelul a fost pe măsură.

„A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris el în dreptul imaginii pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

În secțiunea de comentarii, Antonia a ținut să-i dea un răspuns la fotografia publicată. „Daaaa, de o mie de ori”, a scris Antonia.

După mai mulți ani în care cei doi și-au dorit să ajungă în fața altarului, iată că acum, solistul a făcut marele pas și i-a cerut mâna. Artista a spus DA, iar imaginea pe care el a publicat-o în mediul online ne face să înțelegem că emoțiile au fost mari.

Reacțiile fanilor au fost pe măsură, iar mai mulți prieteni apropiați le-au transmis numai cuvinte de felicitare. „Felicitări”, „Bravo”, „Sunteți adorabili”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care cei doi le-au primit de la prietenii virtuali.

Iubirea învinge de fiecare dată, așa cum a funcționat și pentru Alex Velea și Antonia care, de-a lungul timpului au avut parte de mai multe încercări, în special din cauza căsniciei pe care ea a avut-o înainte de a-l cunoaște pe Alex. Însă dragostea dintre cei doi a fost forța cu care ei au făcut față oricăror provocări.

De-a lungul timpului, cei doi și-au făcut diverse declarații de dragoste în mediul online. Chiar de curând ea a ținut să-i transmită lui Alex Velea cât de mult îl iubește.