17.4 C
Iași
vineri, iunie 14, 2024

O tânără a dat nas în nas cu un șarpe uriaș pe rafturile unui supermarket

Must Read

Un drum la supermarketul din apropiere s-a transformat pentru o tânără într-o adevărată aventură. Pe unul dintre rafturile magazinului, un piton de dimensiuni considerabile își făcea veacul, scrie BBC.

Helaina Alati, în vârstă de 25 de ani a zărit șarpele de 3 metri care se târa pe rafturile cu condimente supermarketului. Supermarketul Woolworths se află la marginea unei așezări cu vegetație deasă, în partea de nord-est a orașului Sydney.

Are experiență cu șerpii
Din fericire pentru reptilă și ceilalți clienți, Alati este salvator de animale din fauna sălbatică a Australiei și este obișnuită cu șerpii.

„Mi-am întors capul și șarpele era la aproximativ 20 de centimetri distanță de fața mea, uitându-se la mine”, a spus Alati.

Alati s-a speriat pe moment, însă a rămas calmă, întrucât nu mai era nimeni în apropiere să o ajute. Aceasta a recunoscut pitonul diamant, care nu este veninos.

„Sa uitat fix la mine în tot acest timp, ca și cum ar fi zis – mă poți duce afară?”, relata tânăra.

După ce a filmat șarpele, Alati a alertat personalul magazinului, spunându-le că îi poate ajuta să scoată șarpele afară. A fost acasă să ia o geantă specială pentru șerpi, s-a întors la magazin și l-a evacuat. Apoi l-a eliberat într-o zonă cu tufișuri dese, habitatul specific unor astfel de șerpi.

Alati este pregătită pentru astfel de situații și a mai efectuat alte 20 de operațiuni de salvare a șerpilor înainte.